Idi direktno na sadržaj


Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Saznajte više
Open Galaxy S5 Key Visual

POČINJE VELIKA SAMSUNGOVA ANGRY BIRDS AVANTURA

on Oct 19, 2012

Najpopularnija igrica „ Angry Birds“ dostupna samo na Samsung Smart televizorima

Beograd, 19. oktobar 2012 – Zahvaljujući kompaniji Samsung Electronics, ljubitelji jedne od najpopularnijih igrica na svetu biće u prilici da učestvuju u jedinstvenom „Angry Birds“ takmičenju, koristeći inovativnu funkciju „Motion Control“ na Samsung Smart televizorima. Najuspešnijih 6 takmičara osvojiće putovanje na veliko evropsko finale koje će se održati u Londonu. Prvi takmičarski vikend počinje 20. i 21. oktobra na Samsung prodajnim pozicijama u beogradskom TC „Ušće“, nakon čega se „avantura“ svakog vikenda nastavlja u odabranim tržnim centrima i maloprodajnim objektima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Angry Birds Avantura će u Beogradu, pored maloprodajnih objekata, biti održana i u okviru Kids Fest-a (21. oktobra u Delta City-u) kao i na Gadget Show-u u galeriji Progres (25, 26. i 27. oktobra).

Koristeći Samsungovu Smart TV tehnologiju „Motion Control“, takmičari će po prvi put moći da igraju Angry Birds igricu i na velikom TV ekranu, koji povećava uživanje i pruža maksimalan interaktivni doživljaj. Samo jednim pokretom ruke igrači mogu da kontrolišu sve funkcije tokom igre, uključujući i pokretanje praćke i aktiviranje veština svake ptice. Zahvaljujući ovim inovativnim funkcijama, Samsung Smart TV postao je prvi televizor za igranje ove igrice, čime su postavljeni novi standardi u industriji.

Propozicije takmičenja su veoma jednostavne – takmičenje će biti održano na više lokacija tokom četiri vikenda, a direktno u finale ulazi po 10 učesnika sa najboljim rezultatima ostvarenim tokom svakog vikenda. Paralelno će se održavati i mini turnir na facebook stranici Samsung Srbija iz kojeg će se, takođe, najuspešnjih 10 pridružiti finalistima na završnom takmičenju 17. novembra u beogradskom TC „Ušće“. Pravo učešća imaju svi koji su stariji od 18 god, a 6 najboljih takmičara u finalu osvojiće put u London, gde će biti organizovano evropsko finale u igranju Angry Birds na Samsung Smart televizorima.

Rezultati takmičenja će biti objavljivani na Facebook stranici kompanije Samsung, na kojoj će biti moguće i preuzeti aplikaciju za deo takmičenja koji se odigrava na Facebook-u. Takođe, na ovoj stranici moći ćete da pronađete i više detalja o načinu takmičenja, tačne datume i vremena za svaki od dana takmičenja, kao i ostale dodatne informacije. Sve takmičare očekuju i pokloni koje je specijalno za ovu priliku pripremila kompanija Samsung Electronics.