CLX-3300/SEE

CLX-3300 Color multifunkcijski
štampač (18 / 4 ppm)

Konfiguracija proizvoda

Konfiguracija proizvoda
Uživajte u kvalitetnim otiscima

Uživajte u kvalitetnim otiscima

Samsungova jedinstvena ReCP (Rendering Engine for Clean Page) tehnologija poboljšava sveukupan kvalitet i živopisnost vaših otisaka u boji, tako da svaki od njih izgleda savršeno. Ona automatski izoštrava fokus grafike i teksta, dok se čvrsti predmeti preklapaju radi uklanjanja belih razmaka.
Polimerizovani toner

Polimerizovani toner

Naš novi polimerizovani toner ima manje i ujednačenije čestice od uobičajenog tonera. To znači da će vaši otisci imati izoštrenije linije i živopisnije boje i izbeći ćete i savijanje papira. Uz to, veći procenat voska unapređuje sjaj slike i poboljšava njenu trajnost sprečavajući da neželjeno izbledi.
Ergonomski dizajn

Ergonomski dizajn

Nemate razloga da brinete o tome da li će vam ovaj štampač zauzeti mnogo prostora. Toliko je lep i kompaktno dizajniran da ga je uživanje imati na radnom stolu.

* Male dimenzije Sa dimenzijama od samo 40,6 x 36,2 cm, ovo je najmanji višenamenski laserski štampač u boji na svetu.
* Ergonomski dizajn Njegov ergonomski dizajn u abonosno smeđoj i ledeno sivoj boji stvara moderno i elegantno radno okruženje.


Lak za korišćenje

Lak za korišćenje

Pošto ima jednostavne i intuitivne operacije, CLX-3300 vam štedi dragoceno vreme i trud.

* Eko dugme na jedan dodir Samo jednim pritiskom na ECO dugme uštedećete toner, papir i energiju. Odštampajte više strana na jednom listu, promenite otisak u boji u crno-beli ili preskočite prazne strane.
* Dugme za štampanje ekrana jednim dodirom Odštampajte tačno ono što vidite na ekranu samo jednim klikom, štedeći vreme.
* WPS dugme na jedan dodir Povežite se brzo i bezbedno na bežičnu mrežu jednim dodirom dugmeta, koristeći WPS (zaštićeno podešavanje bežične mreže) na jedan dodir.Lak za korišćenje

Lak za korišćenje

Pošto ima jednostavne i intuitivne operacije, CLX-3300 vam štedi dragoceno vreme i trud.

* Direktno USB štampanje Lako odštampajte slike i dokumente direktno sa USB memorije pomoću intuitivnog menija i tastera za navigaciju.

Lako korišćenje boja

Lako korišćenje boja

Kreirajte i koristite sopstvene profile u boji pomoću Samsung funkcije Easy Colour Manager. Upotrebite upravo one boje sa logotipa kompanije ili naprosto darujte svojim otiscima lični pečat.
Lako kreiranje dokumenata

Lako kreiranje dokumenata

Funkcija Easy Document Creator pomaže vam da kreirate digitalne dokumente u više formata olakšava vam njihovo deljenje sa drugima – preko e-pošte, faksa ili društvenih mreža.
Podrška za jednostavan rad

Podrška za jednostavan rad

Ovaj štampač vam obezbeđuje i softversku podršku koja vam daje moć isporučivanja kvalitetnih otisaka jednostavnije nego ikada pre.

* Uređaj za jednostavno ekološko upravljanje Uređaj za jednostavno ekološko upravljanje pomaže vam u prikupljanju digitalnih dokumenata u više formata i olakšava vam njihovo deljenje sa drugima – čak i preko društvenih mreža.

Šta je Samsung Mobile Print?

Šta je Samsung Mobile Print? pogledajte odgovor

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.