CLX-4195FN/SEE

CLX-4195FN Color multifunkcijski
štampač (18 / 18 ppm)

4 u 1

4 u 1

Up to 18 ppm in A4 (19 ppm in Letter)

Brzina (boja)

Up to 18 ppm in A4 (19 ppm in Letter)

Brzina (monohromatski)

Up to 9,600 x 600 dpi effective output(600x600x4bit)

Rezolucija

Konfiguracija proizvoda

Multifunkcionalni 4-u-1

Zahvaljujući svestranim funkcijama po principu 4-u-1, multifunkcionalni Samsung štampač CLX-4195FN pojednostavljuje tok rada i obezbeđuje najefikasnije moguće štampanje na radnom mestu. Sa funkcijama štampanja, kopiranja i skeniranja, CLX-4195FN nudi fleksibilnost i omogućava vam da radite sa manje prepreka. Pregršt inovativnih funkcija, kao što su kopiranje lične karte, kopiranje više stranica na jednom listu, skeniranje kopija za slanje e-poštom i pogodna funkcionalnost korišćenja računara kao faksa pruža mogućnosti neophodne za uspeh u dinamičnom svetu poslovanja.

Uživajte u kvalitetnim otiscima

Samsungova jedinstvena ReCP tehnologija (Rendering Engine for Clean Page = Mehanizam prikaza za čist otisak) poboljšava ukupan kvalitet i izražajnost odštampanih otisaka u boji, čime se postiže da svaki otisak izgleda savršeno. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, fokus slike i teksta se automatski izoštrava, dok su neprozirni objekti preklopljeni da bi se izbegli beli razmaci.

Polimerizovani toner

Razvili smo nov polimerizovani toner čije su čestice sitnije i ujednačenije nego kod konvencionalnih tonera. Vaši otisci će imati oštrije linije i življe detalje, što će pomoći da se eliminiše nabiranje papira. Takođe je povećan i sadržaj voska, usled čega je slika sjajnija i trajnija, pa ne dolazi do neželjenog izbleđivanja.
 Viši nivo performansi štampanja

Viši nivo performansi štampanja

Ubrzanje vaše poslovne aktivnosti počinje s vašim štampačem. Uz njegov ispis od 18/18 stranica u minuti i vremenom izlaska prve stranice od samo 16 sekundi, CLX-4195FN vas neće izneveriti.

* Više snage, bolja produktivnost
Sa snagom od dva jezgra uređaj može istovremeno da obrađuje vaše radne datoteke i samim tim s većim brzinama. Memorija od 256 MB osigurava čak da se dokumenti teški za štampanje štampaju u pozadini brže i da ne morate dugo da čekate na štampanje ispisa. Šta ovo znači za vas je jednostavno: CLX-4195FN je savršen kada postoji velika količina za štampanje i kratak rok za ispunjenje.


 Jednostavnije korisničko iskustvo za vas

Jednostavnije korisničko iskustvo za vas

Vaše vreme je suviše dragoceno da ga gubite stojeći neprestano satima u blizini štampača. Dakle, od operacije do alata za podršku softvera, vi imate potpunu kontrolu nad štampačem jednostavnim za korišćenje, multifunkcionalnim uređajem.

* Jednostavan radni panel
Sve se to dešava na ekranu od 4.0" u boji. On je čist, jednostavan za čitanje i nikada nije bilo lakše da pratite ono što štampate i aktivirate svaku jedinstvenu opciju.


USB Direct

A ako imate poslove smeštene na memorijskoj kartici koje treba štampati, onda ih možete direktno poslati kroz naš specijalni USB priključni modul, koji se nalazi odmah ispod radnog panela.
Podrška za Easy Solution

Podrška za Easy Solution

Ovaj štampač obezbeđuje softversku podršku, osmišljenu tako da vam omogući otiske vrhunskog kvaliteta, jednostavnije i lakše nego ikada pre.

* Easy Eco Driver
„Easy Eco Driver“ vam pomaže da prikupite digitalne dokumente različitih formata i pojednostavljuje njihovo deljenje sa drugima - čak i preko društvenih mreža.


Easy colour Management

Samsung Easy Colour Manager vam omogućava da podesite balans, zasićenje, svetlinu ili kontrast boje svake slike pre štampanja. Savršen za nalaženje iste precizne boje logotipa vaše kompanije svaki put.

Daljinsko upravljanje uređajem

Za maksimalnu kontrolu, Easy Printer Manager vam omogućava da upravljate svojim uređajima sa jedne lokacije. Proverite status uređaja i tonera, promenite postavke uređaja ili podesite alarme.

Pojednostavljeno kreiranje dokumenata

Samsung Easy Document Creator je aplikacija služi da pomogne korisnicima da skeniraju, sastavljaju i sačuvaju dokumente u različitim formatima, uključujući elektronsko objavljivanje. Ovi dokumenti mogu da se dele preko sajtova društvenog umrežavanja ili faksa. Idealno ako delite beleške sa važnog sastanka.
Vaš pouzdan poslovni partner

Vaš pouzdan poslovni partner

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i komponentama visokog kvaliteta, shvatićete da je CLX-4195FN pouzdan kako oni dolaze, čak i tokom najtežih zadataka za štampanje.

* Valjak protiv zaglavljivanja
Razvili smo naš pouzdan frikcioni valjak protiv zaglavljivanja da bismo smanjili na najmanju meru pogrešno ubacivanje ili zaglavljivanja papira. Što je još bolje, on omogućava rukovanje većim papirima sa većom gramaturom, uključujući karton, do 220 g/m2 iz standardne fioke kasete.

* Pouzdan pod pritiskom
Znate koliko je važno za vas da štampač obavi štampanje, naročito tokom onih poslova pod velikim pritiskom. To je razlog zašto ciklus rada od 50.000 stranica može da obradi privremeno maksimalna vremena sa najvećim zahtevima štampanja sa lakoćom.

Isplativo štampanje sa svakim poslom

Isplativo štampanje sa svakim poslom

Imajte kontrolu nad troškovima štampanja tokom celog vremena rada štampača. Niski troškovi po stranici održavaju niskim troškove rada dok poslujete

* Dug radni vek, niski troškovi
Duži radni vek kertridža znači više vremena između zamena, što vam štedi vreme, dok niski troškovi tonera znače manji trošak po stranici. Utvrdićete da su se ukupni troškovi vlasništva smanjili.

* Manje energije, manje za plaćanje
Više novca može da se uštedi smanjenjem potrošnje energije. Našem inovativnom polimerizovanom toneru je potrebna niža temperatura grejača, što za posledicu ima manju potrošnju energije. A CPU sa dva jezgra je takođe potrebno manje energije za obavljanje posla. U stvari, uz uobičajenu potrošnju od samo 1,48 kWh - kako je izmerila Energy Star - CLX-4195FN se rangira u vrhunske modele u svojoj klasi.

* Eko štampanje
Jednim pritiskom na dugme ECO i možete da koristite sve smart eko funkcije koje se mogu podesiti pojedinačno pomoću upravljačkog programa za štampač. Štampajte više strana na jednom listu, preskočite prazne strane ili štampajte u sivim tonovima umesto u punoj boji. Tu je sve da vam odmah uštedi papir, toner, energiju i novac.
Spreman za mrežu

Samsung CLP-4195FN laserski štampač se isporučuje sa prikladnom ugrađenom mrežom za poboljšano povezivanje. Ovo omogućava da bilo koji računar na vašoj mreži koristi štampač, što pomaže da se smanje troškovi za kupovinu drugih štampača.

Laka zamena tonera

Prošli su dani nezgodnih, prljavih i dugotrajnih promena kertridža tonera. Sve je učinjeno lakšim sa povećanom fiokom za punjenje. Štaviše, dug radni vek kertridža znači manje promena.
  • Up to 18 ppm in A4 (19 ppm in Letter) Brzina (boja)
  • Up to 18 ppm in A4 (19 ppm in Letter) Brzina (monohromatski)
  • Up to 9,600 x 600 dpi effective output(600x600x4bit) Rezolucija
  • 40000 Pages Maksimalan mesečni kapacitet
  • 420 x 426 x 448 mm (16.5" x 16.8 x 17.6") Dimenzije (ŠxDxV)
  • Dual CPU (Main: 533 MHz / Sub: 150 MHz) Procesor

Šta je Samsung Mobile Print?

Šta je Samsung Mobile Print? pogledajte odgovor

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.