ML-2545/SEE

ML-2545 Mono Laser
štampač (24 ppm)

Zabeležite sve što vas zanima

Capture what catches your eye
Softver AnyWeb Print kompanije Samsung omogućava vam da krenete u sakupljanje sadržaja sa interneta. Pomoću modela ML-2545 možete lako da birate, prevlačite i otpuštate sadržaj sa raznih veb-stranica u album za štampanje u prozoru pregledača i to dok surfujete internetom. Ovo je najlakši način da prikupite, rasporedite i uredite korisne reference i izvore sa interneta za svoj veliki projekat – ili samo radi zabave.

Smanjite vreme čekanja, a ne svoja očekivanja

Lessen your wait, not your expectations
Prestanite da gubite na produktivnosti čekajući da se završi štampanje dokumenata – zahvaljujući velikoj brzini štampanja modela Samsung ML-2545 od 24 stranice u minuti, vratićete se poslu za tili čas. Vreme štampanja prve stranice (FPOT) modela ML-2545 je samo 9 sekundi pri impresivnoj rezoluciji štampanja od 1200 x 1200 dpi, čime se zadovoljavaju vaše obe potrebe, za brzinom i za kvalitetom.

Opcije za kertridž u skladu sa potrebama vašeg budžeta

Cartridge options for your budget needs
Samsungov štampač ML-2545 takođe omogućava izbor potrošnog materijala koji je u skladu sa vašim finansijskim mogućnostima. Kertirdži sa tonerom dugog radnog veka, koji su idealni za zahtevne korisnike, duže traju i izlažu vas manjim troškovima po stranici. Opcionalno možete da koristite kertridže kratkog radnog veka koji imaju prednost manjeg početnog troška.

Moderan i praktičan dizajn

Streamlined design
Poklopac za zaštitu od prašine Osim što doprinosi elegantnom i modernom dizajnu, poklopac za zaštitu od prašine takođe smanjuje buku pri štampanju i obezbeđuje tiho kancelarijsko okruženje. Ugrađeno Kompaktno ugrađeno ležište kasete praktičnog i elegantnog dizajna obezbeđuje da papir bude čist i bez prašine. Time se obezbeđuju pouzdane i profesionalne kopije svaki put. Elegantno Glatka površina nežno obavija uređaj pa će se ovaj crno-beli laserski štampač savršeno uklopiti u bilo koje poslovno okruženje.
From the monitor to the page with just One Touch

Od ekrana do stranice samo jednim dodirom

Dugme Print Screen modela ML-2545 – koje je praktično postavljeno na kontrolnoj tabli štampača – omogućava vam da sadržaj ekrana odštampate brzo i jednostavno, čak i kada niste za svojim stolom. Sve što je potrebno jeste jedan dodir. Jedan jedini klik je dovoljan – više nema potrebe za dodatnim uređivanjem ili odsecanjem neželjenih sadržaja sa originalnih veb-stranica i dokumenata. Ako vam je potrebna jedna jedina stranica, to ćete i dobiti. Jednim jednostavnim pritiskom na dugme možete da odštampate sadržaj ekrana, baš onako kako je prikazan na monitoru. Držite dugme duže od dve sekunde i štampač ML-2545 će odštampati poslednji objekat koji ste aktivirali na monitoru. Sada možete da odštampate bilo šta, bilo kad.
Easy Printer Manager

Easy Printer Manager

Jednostavno obavljajte poslove štampanja uz Samsungov program Easy Print Manager. Svaki detalj, od nivoa tonera, očitavanja posla do podešavanja uređaja i naručivanja putem interneta, prikazuje se u jednom programu koji se lako koristi.

Universal Print Driver

Univerzalni upravljački program za štampanje

Uštedite vreme i novac sa Samsungovim univerzalnim upravljačkim programom za štampanje. Jedan upravljački program za štampanje, koji upravlja svim Samsung štampačima, eliminiše nepotrebne instalacije i objedinjuje vaše poslove štampanja.

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.