ML-2955ND/SEE

ML-2955ND Mono Laser
štampač (28 ppm)

Dobijte više od svake stranice sa funkcijom za dvostrano štampanje

Dobijte više od svake stranice sa funkcijom za dvostrano štampanje

Udvostručite kapacitet štampanja. Ili prepolovite troškove papira. Bez obzira kako na ovo gledate, nema sumnje da je funkcija za dvostrano štampanje veoma značajna za preduzeća i štampanje za lične potrebe. Ona vam omogućava da kroz veliki broj zanimljivih i kreativnih opcija odštampate svoje materijale, od jednostranih formata do dvostranih formata za brošure, i zaista svaki put pruža profesionalni izgled i stil. Mogućnosti dvostrukog štampanja će takođe u značajnoj meri smanjiti troškove i obezbediti da vaše zalihe papira traju duže. Time se onda smanjuje otpad i vaš uticaj na okruženje. Tako da je dvostruko štampanje u svakom slučaju dobitna kombinacija.

Zabeležite sve što vas zanima

Zabeležite sve što vas zanima
Softver AnyWeb Print kompanije Samsung omogućava vam da krenete u sakupljanje sadržaja sa Interneta. Pomoću modela ML-2955DW možete lako da birate, prevlačite i otpuštate sadržaj sa raznih veb-stranica u album za štampanje u prozoru pregledača i to dok surfujete internetom. Ovo je najlakši način da prikupite, rasporedite i uredite korisne reference i izvore sa interneta za svoj veliki projekat – ili samo radi zabave.
Zaštita životne sredine je upravo postala lakša

Zaštita životne sredine je upravo postala lakša

Postignite svoje ciljeve u pogledu zaštite životne sredine mnogo lakše uz novi Samsungov ekološki režim koji sadrži i simulator rezultata koji vam omogućava da proverite kako napredujete. U ekološkom režimu možete da koristite Eco dugme koje se aktivira jednim dodirom i koje, kada ga aktivirate, služi kao podrazumevano podešavanje. U ovom režimu se takođe smanjuje potrošnja papira dvostrukim štampanjem, štampanjem dve ili četiri kopije na istom listu i korišćenjem podešavanja za uštedu tonera. Zahvaljujući simulatoru rezultata, možete zaista da budete zadovoljni time koliko mnogo korisnih stvari činite. Simulacija prikazuje nivoe emisije ugljen-dioksida, potrošnju struje i papira. Ekološki režim je jednostavan i efikasan način da pratite potrošnju svog štampača – što je bolje za vas i planetu!
Radite bolje zahvaljujući brzom štampanju

Radite bolje zahvaljujući brzom štampanju

Brzo štampajte dokumente (velike ili male) zahvaljujući brzini Samsungovog štampača koja je moguća korišćenjem procesora od 533 MHz i 64 MB memorije. Savršena za štampanje važnih poslovnih dokumenata u visokom kvalitetu i bez muke, veća brzina štampanja takođe poboljšava produktivnost i poslovne procese. Pouzdan i superioran štampač poput ovog ubrzo će postati obavezna poslovna alatka – zapitaćete se kako ste uopšte mogli da radite bez njega.
No strings attached

Bez nepotrebnog upetljavanja

Oslobodite svoj računar koristeći bežično štampanje. Nema više kablova o koje ćete se saplitati ili pomoću kojih ćete uključivati i isključivate uređaje dok ne „ubodete“ pravi štampač. Što je još važnije, bežični štampač može zajednički da koristi veliki broj računara, čime ćete uštedeti novac za struju i kupovinu hardvera. Oslobodite se svih ograničenja i recite zbogom kablovima, zahvaljujući bežičnom laserskom štampaču ML-2955DW.
Vrhunski štampač koji radi tiho

Vrhunski štampač koji radi tiho

Od kompanije koja zna svoj posao dolazi novi Samsung štampač koji pojednostavljuje posao i proizvodi nivo buke od svega 50 decibela, koji je pogodan za kancelarije i do sada je najmanji od svih konkurentskih štampača. Sa nivoom buke od 30 decibela u režimu pripravnosti, više nema potrebe da povisite glas kako bi vas čuli, čak ni pre početka štampanja. Vrata mogu da ostanu širom otvorena jer ML-2955DW sa svakom kopijom nadmašuje konkurenciju.
Idealan za male, elegantne i užurbane prostore

Idealan za male, elegantne i užurbane prostore

Konačno, vaš radni sto može da izgleda elegantno zahvaljujući štampaču, a ne uprkos njemu. Samsungov laserski štampač ML-2955DW poseduje elegantan spoljašnji dizajn koji će se sigurno uklopiti u bilo koje radno okruženje. Njegov sjajni gornji poklopac izgleda elegantno i moderno, dok u isto vreme omogućava zaštitu od prašine. Doterajte svoj prostor pomoću dodatne opreme za radni sto koja vam zapravo pomaže da bolje radite.
Funkcija MobilePrint

Funkcija MobilePrint

Iskoristite bolje svoje mobilne uređaje sa Samsungovom funkcijom MobilePrint, koja vam omogućava da uradite više u pokretu zahvaljujući bežičnom štampanju, skeniranju i prenosu datoteka.

Univerzalni upravljački program za štampanje

Univerzalni upravljački program za štampanje

Uštedite vreme i novac sa Samsungovim univerzalnim upravljačkim programom za štampanje. Jedan upravljački program za štampanje, koji upravlja svim Samsung štampačima, eliminiše nepotrebne instalacije i objedinjuje vaše poslove štampanja.
Easy Printer Manager

Easy Printer Manager

Jednostavno obavljajte poslove štampanja uz Samsungov program Easy Print Manager. Svaki detalj, od nivoa tonera, očitavanja posla do podešavanja uređaja i naručivanja putem interneta, prikazuje se u jednom programu koji se lako koristi.

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.