SL-M2625/SEE

Xpress M2625 Mono Laser
štampač (26 ppm)

Podaci o priključcima

Za brzo štampanje, bez čekanja

Koliko god vaše profesionalne potrebe za štampanjem bile zahtevne, Samsung štampači iz serije Xpress M2625 daju sjajne rezultate – i to veoma brzo. Uštedite na vremenu štampajući čak i složene dokumente pri brzinama do 26 stranica u minuti (str./min) uz pomoć snažnog procesora od 600 MHz i Memorija od 128 MB. Procesor Cortex-A5 garantuje ubrzanje do 25,6% u odnosu na prethodne modele, što ovaj štampač čini jednim od najbržih u svojoj klasi. Zahvaljujući tome, i vi ćete moći da radite brže, budete fleksibilniji i produktivniji.

Ostavite odličan utisak sjajnim kvalitetom štampe

Sada su impresivne kopije profesionalnog kvaliteta dostupne svima. Samsung štampači serije Xpress M2625 garantuju štampanje oštrih, jasnih kopija koje će neizostavno ostaviti dobar utisak. Zahvaljujući efektivnoj rezoluciji od 4800 x 600 dpi i tehnologiji Rendering Engine for Clean Page (ReCP) - Mehanizam prikaza za čist otisak, moći ćete da uživate u bržem radu i višem kvalitetu, bez potrebe za velikim robusnim štampačem. Osim toga, funkcije koje omogućavaju poboljšanje kvaliteta osiguravaju štampanje veće količine detalja, ravnomernijih prelaza na slikama i jasnijeg teksta.

Mogućnost štampanja na više vrsta papira zadovoljava sve potrebe

Štampači iz serije Xpress M2625 mogu da zadovolje potrebe za štampanjem svake vrste. Ovaj mali, ali robustan štampač može da štampa na medijima težine do 220 g/m², uključujući papir, nalepnice, kartice, omote i folije za projektore. Možete jednostavno da izaberete vrstu papira iz višenamenske fioke, što omogućava jednostavan i fleksibilan rad.

Cenom pristupačniji i ekološki prihvatljiviji

Jednim pritiskom na taster Eco smanjite troškove za tonere i papir. Postupak je optimizovan – jednostavnim pritiskom tastera aktivira se opcija za štampanje više stranica na jednoj i opcija za obostrano štampanje, čime se omogućava štampanje nekoliko stranica dokumenta na jednom listu papira i izbegava nepotrebno rasipanje papira. Troškove štampanja možete dodatno da smanjite i izborom režima uštede tonera.

Smanjite potrošnju energije i potrošnog materijala

Uz Easy Eco Driver možete da uštedite do 20 % tonera i papira, i tako smanjite potrošnju energije. Smanjuje intenzitet štampanja elemenata koji zahtevaju velike količine tonera (npr. slike i podebljana slova) i štampa svetliji tekst kako bi bila potrebna manja količina tonera. Prije štampanja, možete da pregledate i uredite dokumente kako biste se uverili da efikasnošću i kvalitetom zadovoljavaju vaše potrebe. Da biste mogli da vidite o kolikim se uštedama radi, Eco Simulator prikazuje procenjeno smanjenje CO2, struje i papira u procentima.

Smanjite troškove zahvaljujući sistemu zasebnog tonera

Sistem zasebnog tonera kompanije Samsung podrazumeva zasebnu prodaju kertridža sa tonerom i jedinice za obradu slika. To znači kako ćete kertridž s tonerom morati da kupite tek kada ostanete bez tonera, smanjujući tako ukupne troškove održavanja štampača, kao i troškove štampanja po stranici. Instalacija je veoma jednostavna, tako da ćete na održavanje štampača trošiti manje vremena i novca. Možete istovremeno da smanjite troškove i zadovoljite sve potrebe za štampanjem.

Jednostavno praćenje stanja i upravljanje štampačem

Uz Easy Printer Manager kompanije Samsung na jednom mestu možete da pratite postavke štampača i stanje uređaja, da naručujete potrošni materijal i šaljete faksove. Možete da pregledate izveštaje o greškama, pratite stanje štampača i potrošnog materijala, te daljinski upravljate postavkama. Sve je objedinjeno jedinstvenim interfejsom koju obuhvata sve postavke i aplikacije štampača kompanije Samsung.

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.