SL-M2825ND/SEE

Xpress M2825ND Mono Laser
štampač (28 ppm)

Informacije o portu

Informacije o portu

Nemojte da čekate već štampajte brzo

Nemojte da čekate već štampajte brzo
Koliko god da su zahtevne vaše potrebe profesionalnog štampanja, Samsung štampač serije Xpress M2825ND pružiće vam sjajne rezultate – brzo. Uštedite vreme tako što ćete štampati kompleksna dokumenta pri brzini od 28 stranica u minuti (str/min) zahvaljujući snažnom procesoru od 600 MHz i memoriji od 128 MB. Sa Cortex-A5 jezgrom procesora ovaj model je i do 25,6% brži od prethodnih modela, što ga čini jednim od najbržih štampača u svojoj klasi. To znači da vam pomaže da radite brže, da budete fleksibilniji i produktivniji.

Ostavite dobar utisak sa sjajnim kvalitetom štampe

Ostavite dobar utisak sa sjajnim kvalitetom štampe
Sada je impresivna štampa profesionalnog izgleda dostupna svima. Samsung štampač serije Xpress M2825ND pruža oštru, jasnu štampu koja će zasigurno ostaviti snažan utisak. Zahvaljujući efikasnoj rezoluciji od 4800 x 600 tpi i Rendering Engine for Clean Page (ReCP) tehnologiji možete da uživate u visokim perfrmansama i kvalitetu, bez potrebe za masivnim, velikim štampačem. Štaviše, funkcije za povećanje kvaliteta pružaju detaljnije, oštrije prikaze i jasniji tekst.

Štampajte na više vrsti papira koje zadovoljavaju sve potrebe

Štampajte na više vrsti papira koje zadovoljavaju sve potrebe
Šta god da morate da odštampate, Samsung štampač serije Xpress M2825ND je u mogućnosti da to učini. Mali ali snažan štampač može da koristi opseg medija i do 220 grama po kvadratnom metru (gsm), uključujući i papir, nalepnice, razglednice, koverte i grafoskopske folije (OHP). Možete lako da izaberete neophodnu vrstu papira u višenamenskom ležištu, tako da je ono i praktično i fleksibilno.

Manja potrošnja energije i zaliha

Manja potrošnja energije i zaliha
Pomoću jednostavnog ekološkog upravljanja možete da uštedite i do 20% na toneru i papiru, kao i da smanjite korišćenje energije. Pomaže u smanjenju elemenata stranica koji koriste veliku količinu tonera, kao što su slike i podebljani fontovi ili osvetljeni tekst kako bi se smanjila potreba za tonerom. Možete da prikažete i uredite dokumenta pre štampanja kako biste se uverili da je otisak u skladu sa vašim potrebama kada je reč o efikasnosti i kvalitetu. Eko simulator prikazuje procenu smanjenja emisije ugljen-dioksida, električne energije i papira pa i sami možete uočiti razliku.

Smanjite troškove pomoću sistema izdvojenog tonera

Smanjite troškove pomoću sistema izdvojenog tonera
Pomoću Samsung sistema izdvojenog tonera, kertridž sa tonerom i jedinica za obradu slike se pune zasebno. To znači da morate samo da kupite kertridž sa tonerom kada se isprazni pa su sveukupni troškovi rada štampača i troškovi po stranici manji. Instalcija je takođe jednostavna pa ćete provesti manje vremena u održavanju štampača a potrošićete i manje novca. Možete da izbalansirate budžet u skladu sa vašim potrebama štampe

Nadgledajte štampač i jednostavno upravljajte njime

Nadgledajte štampač i jednostavno upravljajte njime
Samsung Easy Printer Manager softver omogućava vam da vodite računa o podešavanjima štampača, statusu uređaja, poručivanju zaliha i slanju faksa – sve na jednom mestu. Možete da na praktičan način vidite izveštaj o greškama i nadgledate status štampača i zaliha, kao i da upravljate podešavanjima sa udaljene lokacije. Sve se nalazi u okviru jedinstvenog interfejsa koji spaja podešavanja Samsung štampača i aplikacije.


Poboljšanje budžeta i stanja planete

Poboljšanje budžeta i stanja planete

Smanjite troškove papira i tonera jednim pritiskom na Eco dugme. Dugme je optimizovano tako da jednim klikom na njega možete koristiti funkciju štampanja većeg broja stranica na jednom listu papira i funkciju dvostrane štampe, što vam omogućava da štampate više stranica jednog dokunenata na jednom listu papira i izostavite nepraktične prazne stranice. Pomoću režima za uštedu tonera možete i da smanjite korišćenje tonera i troškove štampe.
Dvostrana štampa

Dvostrana štampa

Dvostrana štampa ili štampanje na obe stranice lista papira (obostrano štampanje) pomaže vam da količinu papira i tonera svedete na minimum. Eko režim omogućava vam da se uverite da li se na svim dokumentima koristi dvostrana šampa pa možete da efikasnije iskoristite vaše zalihe i smanjite štetan uticaj na životnu sredinu.
Mrežno povezivanje

Mrežno povezivanje

Povežite štampač sa velikim brojem različitih računara i drugim uređajima koji su povezani na jedan ruter. Ovakvim uređenjem možete da smanjite količinu novca koji trošite na uređaje za štapanje i potrošnju energije i da ipak budete produktivniji nego ikada pre.

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.