Prodavnica brenda Samsung

Dobrodošli u Samsung doživljaj, vaš prvi izbor u otkrivanju najnovijih pronalazaka kompanije Samsung! Mesto za istraživanje našeg najnovijeg asortimana; saznajte više o vašem uređaju, dobijte stručne savete i tehničku podršku. Ekskluzivni kratki pregledi naših najnovijih proizvoda pre zvaničnog lansiranja i drugi veliki događaji se dešavaju sve vreme.
Mogućnosti su beskrajne.

Samsung proizvodi: Otkrijte mogućnosti

Naš izbor za vas

Otkrijte i kupite naše najnovije proizvode. Vidite ga, osetite ga, dodirnite ga, u prodavnici. Očekujte najviši kvalitet proizvoda kada kupujete originalni Samsung dodatni pribor. Posebno projektovani u skladu sa našim standardima kvaliteta i pouzdanosti, Samsung dodatni pribori su testirani i odobreni za upotrebu na Samsung proizvodima da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo.

Smart akademija: Želimo da budemo deo vašeg života

Textual Description
Svako može da nauči

Svaki čas Smart akademije je pogodan za sve nivoe veština, od početničkih do naprednih.

Textual Description
Novi uređaj ili korisnik već dugo vremena

Bilo da ste upravo kupili uređaj ili ste ga koristili mesecima, uvek možete da naučite nešto novo.

Textual Description
Otkrijte sve glavne funkcije

Svaki čas vam govori o suštinskim funkcijama nekog uređaja kao što su Pop-up Play (reprodukcija u malom prozoru za vreme korišćenja duge softverske aplikacije) ili Multi-Window (više prozora).

Textual Description
Pitajte ono što vas interesuje

Svaki čas je jedinstven sa datom mogućnošću da pronađete odgovore na svoje upite.

Pametne usluge: Očekujte neočekivano

Ažuriranja softvera u prodavnici

Možemo da vam pomognemo da svoj uređaj održavate ažuriranim sa najnovijim operativnim sistemima.

Pomoć za dobijanje konfigurisanja

Dobijte besplatnu instalaciju ili konfigurisanje za širok spektar TV prijemnika kod kuće i računara u prodavnici, zajedno sa uputstvima ili demonstracijama.

Opseg popravki koje nudimo

Možemo da zamenimo komponente kao što su ekran, USB port, slušalica za stavljanje u uho/slušalice za stavljanje na uši, zvučnik, SIM/SD slot i glavna matična ploča.

Brze popravke u servisima

Kada su potrebne intenzivnije popravke, trudimo se da ponudimo preuzimanje što je pre moguće.

Informacije na ovoj stranici podležu izmenama bez prethodne najave.

Inovacije kućnih aparata Samsung

Samsung proizvodi Otkrijte mogućnosti

Inteligentne mašine za pranje veša

kojima se može upravljati pomoću smart telefona, mašine sa ecobubble tehnologijom koje čiste odeću u hladnoj vodi kao što to čine u toploj, i koje imaju specijalne bubnjeve koji sprečavaju da se vaša dragocena odeća ošteti prilikom pranja. Mašine koje smanjuju buku i vibracije na minimum
– tako tihe, tako efikasne, nećete primetiti da su tu.

Frižideri

sa unutrašnjim prostorom koji može da se preuređuje da bi zadovoljio potrebe za svaku priliku koju možete da zamislite, sa pregradama koje su tako fleksibilne; oni mogu da se konvertuju od frižidera u zamrzivače dodirom tastera. Frižideri koje vam omogućavaju da podesite više temperatura za različite odeljke obezbeđujući da hrana ostane duže sveža. Sve u divnom, fluidnom dizajnu gde je svaki detalj
– od raskošnih udubljenih ručki, do glatke završne obrade od brušenog čelika, pažljivo uzet u obzir.

Usisivači

projektovani za moderne domove, uz tehnologiju Motion Sync - koji se kreću bez napora i ravnomerno, aparati sa posebnim senzorima koji su tako pametni; oni mogu da osete koliko je čist vaš dom i da vam kažu kojim je delovima najviše potrebno čišćenje. I koji koriste ultra ljubičastu svetlost za neutralizaciju alergena koji ne mogu da se vide golim okom
– čisteći vaš dom na svakom nivou. Upravljačke komande smeštene u vašoj ruci, gde su vam najpotrebnije. Diskretan, nerazmetljiv dizajn sa brušenim srebrnim teksturama koje se sa ukusom stapaju u okruženje.