Meet the new windows

Upoznajte novi
Windows
Najbolje rešenje za posao
i zabavu.

Prilagodite početni ekran.

Pretvorite početni ekran u personalizovanu matičnu stranicu tako što ćete dodati vesti, vremensku prognozu, društvene mreže i svoje omiljene aplikacije. Vaš računar će biti jedinstven kao i vi što vam omogućavaju prilagodljive boje i pozadine, kao i četiri različite veličine pločica.

Aplikacije za sve prilike.

Preuzmite hiljade popularnih aplikacija iz Windows prodavnice, uključujući Netflix, ESPN, Skype i Angry Birds. Aplikacije za e-poštu i uređivanje fotografija i video zapisa su već tu.

Rad na više zadataka odjednom je pojednostavljen.

Lako možete da obavite više posla odjednom. Zakačite veći broj aplikacija uporedno i videćete ih sve odjednom da biste lakše obavljali više stvari istovremeno.

Multitasking made easy.

Vaše datoteke vas prate
u stopu.

Ne odvajajte se od svojih fotografija i važnih datoteka, već im pristupajte sa telefona, tableta ili računara koristeći SkyDrive.

Your files, always with you.

Radna površina vam je poznata.

Od Windows radne površine na koju ste navikli i koju volite deli vas samo klik na početnom ekranu, tako da sve možete da obavljate na uobičajen način.

Your familiar desktop.

Nabavite novi tablet ili računar sa najnovijim izdanjem OS Windows, ili besplatno ažurirajte Windows 8 sa svog računara na verziju Windows 8.1 u Windows prodavnici.