WIS12ABGNX/XEC

Bežični LAN Adapter WIS12ABGNX

Uživajte u bežičnoj vezi većeg dometa Pređite na pametnije mogućnosti povezivanja televizora

Uživajte u bežičnoj vezi većeg dometa

Uživajte u bežičnoj vezi većeg dometa
Proširite bežični domet i signal povezivanjem dongla sa Smart televizorom. Samsung bežični dongl predstavlja najlakši način povezivanja ne samo sa internetom, nego i sa multimedijalnim uređajima koji poseduju DLNA. On omogućava povezivanje sistema za kućnu zabavu pomoću jednostavnih kontrola i ne zahteva dodatni softver. Da biste povećali bežični domet i pojačali signal, povežite dongl sa Smart televizorom pomoću isporučenog produžnog kabla. Prihvatite dostignuća jednostavnijeg povezivanja koje vam pruža veće mogućnosti.

Pređite na pametnije mogućnosti povezivanja televizora

Pređite na pametnije mogućnosti povezivanja televizora
Pomoću LAN adaptera možete bežično da pristupate sadržaju za SmartTV-a sa interneta ili digitalnog fotoaparata, mobilnog telefona, prenosnog računara ili drugih multimedijalnih uređaja koji poseduju DLNA. On komunicira sa uslugom Smart Hub i odmah se povezuje sa svim elementima Samsung sistema za kućnu zabavu, pružajući vam potpunu i laku kontrolu. Zahvaljujući podršci za najnovije protokole za bežični LAN - 802.11n, 802.11a, 802.11b i 802.11 g, kao i DLNA 1.5 - lako možete da pristupate aplikaciji AllShare™ kompanije Samsung i povezujete se sa njom, te da direktno emitujete sadržaj sa različitih uređaja na TV-u.

Šta je HDMI, koja je razlika između različitih verzija i kako se koristi?

Šta je HDMI, koja je razlika između različitih verzija i kako se koristi?pogledajte odgovor

Šta je Preslikavanje ekrana (Screen Mirroring) i kako se koristi na Samsung televizoru i Samsung mobilnim uređajima?

Šta je Preslikavanje ekrana (Screen Mirroring) i kako se koristi na Samsung televizoru i Samsung mobilnim uređajima?pogledajte odgovor

chat uživo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.