WMN250M/XC

Mini-Wall Mount WMN250M

Jednostavno i lako postavite TV poput umetničkog dela Pametniji dizajn – savršeno odgovara Samsung televizorima Ulepšajte TV elegantnim i minimalističkim dizajnom Savršeno postavljen televizor, maksimalna udobnost
Pametniji dizajn – savršeno odgovara Samsung televizorima

Pametniji dizajn – savršeno odgovara Samsung televizorima

Kako bi odgovarao velikom broju različitih veličina ekrana i priključaka, Samsung je pametnije dizajnirao zidne nosače. WMN250M možete da podesite na udaljenosti od 17 mm ili 40 mm od zida u zavisnosti od modela i veličine televizora pa ćete uvek imati prostora za kablove i pristup zadnjoj strani televizora. Povezivanje dodatnog kabla sada više nije problem, čak i ako je malo veći i širi od običnog.

Jednostavno i lako postavite TV poput umetničkog dela

Jednostavno i lako postavite TV poput umetničkog dela
Postavljanje televizora na zid više ne mora da bude naporan i rizičan zadatak koji oduzima dosta vremena. Novi Samsung zidni nosač WMN250M omogućava jednostavno, bezbedno i brzo postavljanje televizora. Sa maksimalnom nosivošću od 200 kg, na njega lako možete da postavite najveće Samsung televizore. A da biste bili potpuno bezbrižni, isporučeni priručnik sadrži uputstva za postavljanje svih modela televizora pa više ne morate da brinete o tome koji šraf treba da koristite, kao i o drugim problemima. Sada je postavljanje televizora na zid uživanje poput postavljanja umetničkog dela. Provedite više vremena uživajući u televizoru, a ne u njegovom postavljanju.
Savršeno postavljen televizor, maksimalna udobnost

Savršeno postavljen televizor, maksimalna udobnost

Sada je mnogo lakše da postavite televizor savršeno stabilno i ujednačeno zahvaljujući Samsung ugrađenom nivelatoru. Pomoću posebno dizajniranih otvora, WMN250M vam omogućava da ispravite televizor čak i ako je nosač krivo zašrafljen u zid. Nije potrebno da odvrćete šrafove i ponovo podešavate televizor, jednostavno ga ispravite. Ugrađeni nivelator će ubrzo postati nezamenjiv deo svakog zidnog nosača. On štedi vreme, trud i izuzetno je praktičan.
Ulepšajte TV elegantnim i minimalističkim dizajnom

Ulepšajte TV elegantnim i minimalističkim dizajnom

Samsung moderni i elegantni zidni nosač WMN250M je potpuno sakriven iza televizora. Sa savremenim dizajnom koji omogućava diskretno postavljanje iza televizora, ne ometa gledanje poput glomaznih zidnih nosača. WMN350M je lagan i kompaktan pa je jednostavan za postavljanje i nošenje. Ovakav pristup dizajnu ne narušava izgled enterijera neuglednim šipkama i potpornim strukturama.

Šta je HDMI, koja je razlika između različitih verzija i kako se koristi?

Šta je HDMI, koja je razlika između različitih verzija i kako se koristi?pogledajte odgovor

Šta je Preslikavanje ekrana (Screen Mirroring) i kako se koristi na Samsung televizoru i Samsung mobilnim uređajima?

Šta je Preslikavanje ekrana (Screen Mirroring) i kako se koristi na Samsung televizoru i Samsung mobilnim uređajima?pogledajte odgovor

chat uživo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.