WF70F5EBU2W/LE

WFF500E Mašina za pranje veša
sa Eco Bubble tehnologijom, 7 kg

EcoBubble

EcoBubble

Kapacitet pranja (kg)

Da

Bubble tehnologija

Ne

Tehnologija redukcije vibracija


Key Visual
Sada možete da perete veš podjednako efikasno kao i u toploj vodi—Samsungova mašina za pranje veša sa Eco Bubble™ tehnologijom. Štedi energiju pri svakoj turi veša i predstavlja revoluciju u pranju. Perite hladnijom vodom. Štedite energiju.

Kako funkcioniše Eco Bubble™ tehnologija?

Kako funkcioniše Eco Bubble™ tehnologija?
Najnovija Samsungova Eco Bubble™ tehnologija rastvoren deterdžent puni vazduhom i vodom pre nego što počne ciklus pranja, tako što generiše mehuriće koji prodiru u tkaninu brže nego koncentrovan deterdžent. Perite odeću podjednako efikasno u hladnoj vodi kao što biste to radili u toploj, a pritom uštedite energiju.

Unesite notu elegancije u uređenje vašeg doma

Unesite notu elegancije u uređenje vašeg doma
Ulepšajte izgled vašeg doma uz Crystal Gloss™ dizajn. Umesto svakodnevnog, kockastog izgleda, ova mašina za pranje je blago zaobljena s prednje strane što doprinosi njenoj estetici. U njoj je sadržana Samsungova Touch of Color™ tehnologija, koja obruču vrata daje dodatnu dubinu i elegantnu transparentnost. Široki displej dopunjuje organski dizajn ove mašine za pranje veša, a odlikuju ga pljosnati tasteri koji reaguju i na vaš najnežniji dodir.

* Specifikacije dizajna mogu se razlikovati u zavisnosti od modela.

Dozvolite da opcija smart dijagnostike otkrije i reši sve probleme umesto vas

Dozvolite da opcija smart dijagnostike otkrije i reši sve probleme umesto vas
Zamislite da ne morate da zovete servisera kada se javi problem, jer vam je vaša mašina za pranje veša ponudila prvo rešenje. Nova Samsungova mašina za pranje veša opremljena je inovativnim sistemom "Smart Check". Smart Check otkriva i dijagnostikuje greške u ranoj fazi i pruža vam jednostavna rešenja za otklanjanje problema uz pomoć smart telefona sa opcijom za LED skeniranje. Nema potrebe da konsultujete ni uputstvo za upotrebu — možete sami da otklonite problem pre nego što zaista počne da vam zadaje pravu glavobolju.

Uklonite mrlje - i više od toga

Uklonite mrlje - i više od toga
Postoje razni načini na koje možete da uprljate vašu odeću. I jedan jedinstven način da ih očistite. Sistem za uklanjanje fleka "Stain Away" koristi Eco Bubble™ tehnologiju da dublje, nežnije i efikasnije očisti odeću. Uklonite najčešće fleke—kao što su fleke od vina, paradajza, krvi, čokolade i trave—kao i one manje uobičajene.
Poslednje memorisano podešavanje

Poslednje memorisano podešavanje

Ako perete ture veša jednu za drugom a da pri tom ne menjate podešavanja, nema potrebe da svaki put ponovo programirate ciklus pranja. Poslednje memorisano podešavanje (Last Memory) pamti postavke koje su poslednje korišćene —čak i ako je mašina u međuvremenu isključivana. Jednostavno pritisnite dugme start i pustite da se opere još jedna tura veša. Vreme koje uštedite brzo će se zbrajati.
Funkcija ekološkog čišćenja bubnja

Funkcija ekološkog čišćenja bubnja

Očistite bubanj veš mašine podjednako lako kao i vaše rublje tako što ćete okrenuti dugme programatora na "Eco Drum Clean". Ovaj ciklus pranja koji štiti životnu sredinu uklanja ostatke deterdženta i nakupljenu prljavštinu—bez upotrebe agresivnih hemikalija. Niste sigurni kada da očistite bubanj? Posle svakih 40 pranja oglasiće se alarm da vas podseti.
Ciklus brzog pranja

Ciklus brzog pranja

Čak i ako ste jako zauzeti, imaćete vremena za pranje veša uz pomoć ciklusa brzog pranja "Quick Time". Jednostavno pritisnite dugme 15’ Quick Wash i veš će biti opran za 15 minuta. Promenite podešavanje tajmera (na raspolaganju su opcije: 15, 20, 30, 40, 50 i 60 minuta) koje zavise od količine veša - i od vašeg rasporeda.
Dijamantski bubanj

Dijamantski bubanj

Aerodinamični oblik Dijamantskog bubnja obezbeđuje snažan a ipak nežan učinak pranja. Ispupčenja unutar Dijamantskog bubnja čine da se odeća nežno pomera po ovom jedinstveno dizajniranom bubnju, dok manji otvori za vodu sprečavaju da se tkanina zakačinje i oštećuje. Za negu tkanina sa rezultatima dubinskog čišćenja.
Keramički grejač "Plus"

Keramički grejač "Plus"

Keramički grejač "Plus" odlikuje se specijalnim slojem koji sprečava skupljanje kamenca u na grejaču tvrdoj vodi. Stoga, radi efikasnije i povećava trajnost grejača.
  • Kapacitet pranja (kg)
  • Da Bubble tehnologija
  • Ne Tehnologija redukcije vibracija
  • A+++ Klasa energetske efikasnosti
  • 600 x 850 x 550 mm Neto dimenzije (ŠxVxD)
  • 61 kg Neto težina

Kod okretanja bubnja (centrifuge) uzrokuje buku i vibraciju

Kod okretanja bubnja (centrifuge) uzrokuje buku i vibraciju pogledajte odgovor

Kako očistiti mrežasti filter vodoopskrbnog creva

Kako očistiti mrežasti filter vodoopskrbnog crevapogledajte odgovor

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.