Lång livslängd. Låg förbrukning.

25 feb, 2014

LED-retrofitlampor är ett utmärkt alternativ och fungerar som idealiska ersättare till vanliga glöd- och halogenlampor, med eller utan transformator. Detta gäller oavsett om de ska användas för att ge god allmänbelysning, t.ex. ljusstarka lysrör i ett parkeringsgarage eller för att skapa trivsam stämningsbelysning hemma.

Nästan som en glödlampa men energisnål

Samsung LED-belysning

LED-lampor är energieffektiva och har en mycket lång livslängd. Numera är det endast namnet ”retrofitlampor“ som påminner om svunna tider – namnet ska ses som en hyllning till den hederliga gamla glödlampan. Samsungs LED-lampor är en flexibel ersättare till den traditionella glödlampan med en lång livslängd och ett mångsidigt användarområde.

16 fördelar med Samsungs LED-retrofitlampor

1. Avsevärt mer energieffektivt med upp till 86 % lägre energiförbrukning*
2. Högt ljusutbyte på upp till 810 lumen
3. Elegant och innovativ design
4. Mycket lång livslängd**
5. Mycket låg värmeutveckling
6. Ingen UV-/IR-strålning
7. Kvicksilverfri (inget riskavfall) till skillnad från lågenergilampor
8. Ingen blekning av belysta material
9. Ingen fördröjning vid uppstart, flimmerfritt ljus direkt
10. Dimbara modeller (Performer-serien, Optimum-serien)
11. Möjligt att välja olika spridningsvinklar (25° och 40°)
12. Inte känslig för stötar/vibrationer
13. Behagligt varm ljusfärg med en färgtemperatur på
mellan 2 700 och 3 000 K
14. Homogen färgfördelning
15. Mycket driftsäker. Upp till 50 000/200 000 tändningscykler.***
16. CE-märkt

* Jämförelse gjord mellan vår mest effektiva LED-lampa (R50/3,3 W/40 W) och konventionella glödlampor på 40 W
** Upp till 15 000 timmar för Essential-serien
*** Upp till 50 000 tändningscykler för Essential-serien/upp till 200 000 för Performer-serien Samsung LED