Samsung Galaxy S & Galaxy Tab

13 oct, 2011

Samsungs mobila Galaxy-produkter finns att köpa hos de flesta återförsäljare för mobiltelefoner. Läs mer om funktionerna som sätter Galaxy-produktfamiljen i en klass för sig.

Hårdvara

Bärbarhet

Galaxy-serien erbjuder PC-liknande kraft i ett mobilt format med:

• • 3G och 4G, Wi-Fi® 802.11 b/g/n, och/eller Bluetooth® 3.0

• • Perfekt storlek som innebär att enheterna kan
    skötas med en hand eller två

• • Innovativ SWYPE®-teknik för snabbare
    textinmatning

Hastighet

Samsungs processorer levererar högklassig grafik med:

• • Skarp och klar bild och video

• • Jämn videouppspelning och grafik i bl.a. spel

• • Mindre fördröjning och högre prestanda när flera program används samtidigt

Kraft

Alla Galaxy-enheter använder Googles operativsystem Android™ OS som är:

• • En mobilplattform som utvecklats av Google

• • En plattform med öppen källkod så att även tredjepartsutvecklare kan förbättra systemet

• • Ett system som är kompatibelt med Adobe®
    Flash® Player 10.1 som ger utökad
    funktionalitet för bild, video och spel på webben
    (enheter som använder Android-versionen Froyo)

• • Video i HD-format med stöd för DivX, MPEG4, H.263, H.264 och mer

Över 100 000 appar

Ladda ner mängder av olika program:

• • Ett ständigt växande programbibliotek med över of
    100 000 Android™-appar

• • Förinstallerade program som är skräddarsydda för Samsungs smartphones och smarta
    mediaenheter

• • Appar som Google Maps™ Navigation och Google Goggles™

• • Samsungs innovativa textinmatningsteknik SWYPE

Bildskärm

Samsung Galaxy S

Samsungs Super AMOLED™-skärm gör mobilen roligare att använda:

• • Ljusstark och skarp bild

• • Färgåtergivning med hög precision

• • Mindre bländande reflektioner och 180º betraktningsvinkel

• • Tunn och lätt skärm med hög känslighet

• • Upp till 7 timmars* batteritid vid filmvisning

• Det är en högupplöst upplevelse direkt i mobilen.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy Tab

Våra surfplattor i Galaxy Tab-serien är perfekta för högupplöst media med bl.a.:

• • Flera olika upplösningar för smidig
    webbsurfning

• • Klara färger och skarp bild med förbättrad
    TFT eller SuperAMOLED-teknik

• • Ljusstark 7 eller 10-tumsskärm

• • Ultraportabla enheter med låg vikt och som får plats i fickan

• • Upp till 13 timmars* batteritid vid kontinuerlig användning

Kamera och videosamtal

Galaxy Tab gör det enkelt och fota och ringa videosamtal:

• • Frontkamera för foto och videosamtal

• • Program som Qik och Fring för videosamtal via trådslösa nätverk

• • Bakre kamera på 3 megapixel för foto och videoinspelning i hög kvalitet

Programvara

Sociala medier

Ladda ner nätverksprogram och få snabb åtkomst till sociala nätverk som Facebook® och Twitter™. Använd SWYPE® för att skriva meddelanden på ett helt nytt sätt. Den integrerade inkorgen samlar dessutom din e-post, kalender och mer på samma ställe.

Programvara

AllShareTM

Öppna dörrarna till all din underhållning med AllShare. Med AllShare strömmar du digitalt innehåll mellan DLNA-certifierade enheter. Strömma ditt digitala bibliotek till din mobil, dator eller hemmabioanläggning och frigör innehållet.

*Batteritiderna varierar beroende på hur telefonen används, samt andra faktorer. Batteriets strömförbrukning påverkas av nätverkskonfiguration, signalstyrka, omgivningstemperatur, aktiverade funktioner, vibratorfunktion, skärmbelysning, användning av webbläsare, antalet samtal (data/röst), samt andra faktorer.

Skärmbilderna är simulerade. Utseende, specifikationer och funktioner kan variera.
Android, Google Maps, Google Goggles och Android Market är varumärken som tillhög Google, Inc.