MIN TRÄNING

10 apr, 2014

Låt Galaxy S5 bli din personliga tränare. Den har pulsmätare och det finns funktioner för träning. I kombination med Gear 2 eller Gear Fit får du ännu fler möjligheter att nå dina mål.

Att vara aktiv, träna och må bra har blivit en central del av många människors liv. Dessutom gillar ingen att släpa på saker i onödan. Vi vill röra oss lätt och ledigt utan att behöva kompromissa med vad vi har med oss. Mobiltelefonen anses av många vara något som man helst inte vill vara utan och därför har vi byggt in en träningskompis i Galaxy S5. Så att du alltid har din coach inom räckhåll.

fit1
fit3

Din smartphone erbjuder inte längre bara din favoritmusik, Internet plus allt det där andra som normalt ingår utan har även pulsmätare samt en inbyggd coach och flera olika program som hjälper dig att hålla koll på din träning. Följ dina framsteg och se hur du förbättras direkt i din smartphone. Använder du den tillsammans med någon av Gear modellerna har du coachen direkt på din handled.

fit2
fit5

Dessutom trivs Samsung Galaxy S5 lika bra med både rusk och svett så du kan vara lugn och fokusera på ditt välbefinnande istället för på tekniken oavsett vilket väder du väljer att träna i.

Läs mer om:
Kamera Säkerhet Vattentålighet

* Vattentät ner till 1 meter i 30 minuter och helt dammtät enligt klassificeringen IP67