MIN FRIHET

10 apr, 2014

Du vill alltid ha med dig din mobil, i vått och torrt. Därför uppfyller Galaxy S5 IP67*, en klassificering som innebär att den är vattentålig ner till 1 meter i 30 minuter och helt dammtät.

ip67_3

De allra flesta av oss har någon gång varit med om att förlora något. När det gäller mobiltelefonen är det extra jobbigt. Inte för att man inte kan få tag i en ny, utan för att man med en förstörd eller förlorad mobiltelefon riskerar att förlora massor med oersättlig information, din mobil är ofta fylld av minnen, bilder och de är desto svårare att ersätta – om inte helt omöjliga. Den som har varit med om det, vet precis hur det känns.

ip67_1

Vi har idag med oss mobilen nästan överallt och därmed utsätts den mer eller mindre dagligen för en mängd olika faror. Vi vill att du ska känna dig trygg med din smartphone och dina minnen. Därför har vi gjort Galaxy S5 vattentålig, (men trots att den tål vatten så rekommenderar vi att du även sparar dina minnen på annan plats, t.ex i molnet eller på din dators hårddisk).

ip67_4

Med IP67*, (vilket gör att din telefon är mer tålig mot vatten och helt dammtät) kommer du att våga ta med dig din mobil till fler spännande platser än tidigare. Du kommer att upptäcka helt nya saker att fotografera tack vare att din smartphone tål vattenstänk och tuffa miljöer. Dessutom ser IP67* till att innehållet i din mobil är säkrare än någonsin tidigare. Lämna inte mobilen hemma när du ska ut på äventyr. Din Galaxy S5 är byggd för att gå dit du går.

Läs mer om:
Kamera Säkerhet Träning

* Vattentät ner till 1 meter i 30 minuter och helt dammtät enligt klassificeringen IP67