MIN TRYGGHET

10 apr, 2014

Vi har idag med oss mobilen nästan överallt och därmed utsätts den mer eller mindre dagligen för en mängd olika faror. Vi vill att du ska känna dig trygg med din smartphone och dina minnen.

Vi reser allt mer och dit vi går, går även vår smartphone. De allra flesta av oss har varit med om att batteriet i mobilen börjar sina och att det är långt kvar tills dess att man kan ladda den igen. Ingen gillar att vara nedkopplad mot sin vilja och därför har Galaxy S5 utrustats med en reservtank.

safe1

Förutom att tåla vatten, smuts och damm så har Galaxy S5 ett ultraenergisparläge. Om du har 10 % batteritid kvar och aktiverar ultraenergisparläge ger den dig upp till 24 timmar mer tid innan den är helt urladdad. Men du kan själv ställa in att den ska slås på vid vilken procent du sjäv vill och därmed kan du förlänga livslängden ytterligare.

safe2

Du är också skyddad mot att ditt innehåll kommer i fel händer. Med fingeravtrycksläsaren har du en garanterat personlig upplåsning. Du kan skydda dina privata filer i sekretessläge och kan göra säkra betalningar med PayPal. Och du kan tryggt låta dina barn använda din Galaxy S5 i barnläge, med roliga spel och utan risk att något viktigt försvinner.

safe3

Vill du spara musik, filmer och större dokument eller streama i hög kvalitet? Tack vare en ny WiFi-teknologi, MIMO som använder flera radiokanaler samtidigt blir surf med Galaxy S5 mycket effektivare och snabbare än tidigare.

Läs mer om:
Kamera Träning Vattentålighet

* Vattentät ner till 1 meter i 30 minuter och helt dammtät enligt klassificeringen IP67