Styr din TV smart

29 apr, 2013

Du väljer själv hur du vill styra din Smart TV. Med fjärrkontroll, smartphone eller surfplatta.

Smart RemoteLadda ner appen Samsung Remote så förvandlar du din kompatibla smartphone eller surfplatta till en fjärrkontroll och ett tangentbord. Samsung Remote hittar du gratis på Samsung Apps och Android Market.

Tillbehör: Smart Wireless Keyboard

Tillbehör: Smart Wireless Keyboard
Med ett trådlöst tangentbord blir din Smart TV ännu enklare att använda. Särskilt om du använder slimmade Smart Wireless Keyboard som är en kombination av tangentbord och fjärrkontroll.

Tangentbordet är kompatibelt med utvalda modeller och säljs separat.