Det finns flera anledningar att välja trådlöst ljud

24 may, 2013

Det är smart att välja trådlöst ljud, du får nämligen både snygg design, fylligt ljud och ett sladdlöst hem. Slipp trassel och satsa istället på högtalare som enkelt kopplas till din TV och som kan streama musik direkt från din smartphone eller surfplatta via Bluetooth.

Det ska vara snyggt

Det ska vara snyggt

Vi har för länge sedan lämnat de stora ljudsystemen bakom oss, de som tar upp oändligt med plats och på så sätt också tar bort en del av njutningen. I år tar Samsung designen till en helt ny nivå och gör trådlöst ljud för dig som inte vill gömma högtalaren under TV-bänken. Kom istället hem med en diskret inredningsdetalj som förstärker både ljudet och känslan och som matchar din Samsung-TV perfekt.

Det ska vara smart

Det ska vara smart

Vi vill att högtalarna du har hemma ska uppfylla dina krav, oavsett om det har med design eller ljudkvalitet att göra. 2013 års line-up är därför både riktigt snygg och riktigt bra. Med trådlös subwoofer till din Soundbar får du en bas som känns i hela kroppen, och våra toppmodeller har dessutom inbyggda hybrida rörförstärkare som ger en häpnadsväckande ljudupplevelse.

Det ska vara trådlöst

Det ska vara trådlöst

Med SoundShare ansluter du din soundbar trådlöst till din Samsung-TV*. SoundShare gör det dessutom möjligt att styra både TV och högtalare med bara en TV-kontroll.

*Se vilka produkter som är kompatibla på produktsidorna för önskad ljud- och TV-modell