Hur sätter jag i SIM-kortet i min Galaxy A3?

Se till att du har ditt utmatningsverktyg och nano-SIM till hands.

Se till att du har ditt utmatningsverktyg och nano-SIM till hands
1 Stick in utmatningsverktyget i hålet på SIM-korthållaren för att lossa det. Du hör ett klickljud när hållaren skjuts ut.

Obs: se till att utmatningsverktyget är lodrätt i förhållande till hålet. Annars kan enheten skadas.

Stick in utmatningsverktyget i hålet på SIM-korthållaren för att lossa det
2 Dra försiktigt ut hållaren och placera SIM-kortet i SIM-korthållaren med de guldfärgade kontakterna nedåt.
Dra försiktigt ut hållaren och placera SIM-kortet i SIM-korthållaren med de guldfärgade kontakterna nedåt
3 Sätt i SIM-korthållaren i SIM-kortfacket. Se till att hållaren är ordentligt isatt för att förhindra att vatten och damm tränger in i enheten.

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver.
Tack på förhand!