Support Model

Alert 3
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

• Supportpåminnelse 01 aug, 2017

Information om återlämning av Galaxy Note 7 LÄS MER

• Supportpåminnelse 28 jul, 2017

Försiktighetsåtgärder vid laddning av din smartphone LÄS MER

OK
Flip Wallet i tyg - Galaxy S6

Flip Wallet i tyg - Galaxy S6

Ändra produktmodell
Sök
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Färg

Blå

• Kompatibilitet
    • Compatible Models

Galaxy S6

• Allmänna funktioner
    • Packaging Contents

Flip Wallet

• Fysiska specifikationer
    • Mått (BxHxD)

74,3 x 145 x 12,6 mm

• Vikt

51 g

• Typ

Flip Wallet

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

• Samsung Kies

Samsung Kies ansluter din mobiltelefon till datorn och gör det enkelt att synkronisera data mellan enheterna och hitta nya program.

• S Note

Kan du använda din PC för att enkelt hantera att de anteckningar som du skrivit i din mobil med hjälp av S Note.

• Samsung Dive

Skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och spåra din mobil.

• Programuppgradering via FOTA

Uppdatera firmware för din mobil trådlöst (Firmware Over The Air). Ett enkelt sätt att säkerställa att din smartphone fungerar optimalt.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du enkelt överföra dina kontakter, bilder, meddelanden och annat från din gamla smartphone till din nya Galaxy.

• Samsung SideSync 3.0

En bättre lösning att sammakoppla din PC och mobil.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kopplar datorn.

• Samsung Apps

Besök Galaxy Apps för att göra det mesta av din Samsung-enhet. Här finns alla de viktigaste apparna på ett och samma ställe.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

※B2B och skrivarsupport
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com