Support Model

Alert 1
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

OK
T5 Bärbar SSD, USB 3.1

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Allmänna funktioner
    • Kapacitet

1TB (*1 GB=1,000,000,000 bytes, 1 TB=1,000,000,000,000 bytes)

• Gränssnitt

Compatible with USB 3.1 Gen2 (10Gbps), backwards compatible

• Mått (BxHxD)

74 x 57,3 x 10,5 mm

• Vikt

51 g (* The exact weight of the product may vary by capacity)

• Transfer Speed

Up to 540 MB/sec. (* Performance may vary depending on host configuration and test software)

• UASP Mode

Support

• Encryption

AES 256-bit hardware encryption

• Säkerhet

Samsumg Portable SSD Software requires Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), or higher. Older versions of the Windows, Mac and Android operating systems may not be supported.

• Certifiering

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC

• RoHS Compliance

RoHS2

• Garanti

Limited 3-year

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För registrering av service på vitvaror eller TV vänligen ring vår supporttelefon.”

Öppningstider B2B support
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com