Support Model

Alert 1
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

OK
750 EVO SATA III 2,5 tum SSD

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Allmänna funktioner
    • Applikationer

Client PCs

• Kapacitet

500 GB (1 GB = 1 miljard byte) * Faktisk tillgänglig kapacitet kan vara lägre (beroende på formatering, operativsystem, program eller annat)

• Formfaktor

2.5 tum

• Gränssnitt

SATA 6 Gb/s-gränsnitt, kompatibel med SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s-gränsnitt

• Mått (BxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vikt

Max. 50 g

• NAND Type

Samsung NAND Flash Memory

• Controller

Samsung MGX controller

• Cache Memory

Samsung 512 MB LPDDR3

• Specialfunktioner
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Full Disk Encryption (FDE)

• WWN Support

Ja

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Prestanda
    • Sequential Read

Upp till 540 MB/s *Faktisk hastighet kan variera beroende på formatering, operativsystem, program eller annat

• Sequential Write

Upp till 520 MB/s *Faktisk hastighet kan variera beroende på formatering, operativsystem, program eller annat

• Random Read (4KB, QD32)

Upp till 98,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variera beroende på formatering, operativsystem, program eller annat

• Random Write (4KB, QD32)

Upp till 88,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variera beroende på formatering, operativsystem, program eller annat

• Random Read (4KB, QD1)

Upp till 10,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variera beroende på formatering, operativsystem, program eller annat

• Random Write (4KB, QD1)

Upp till 40,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variera beroende på formatering, operativsystem, program eller annat

• Environment
    • Effektförbrukning

Active Read/Write (Average): 2,1 W / 3,7 W, Idle: 50 mW, Device Sleep: 5 mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Reliability (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Arbetstemperatur

0 to 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Shock

1500 G, duration 0,5 m sec, 3 axis

• Programvara
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Inte tillgängligt

• Garanti

Begränsad till 3 år eller 100 TBW

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

※B2B och skrivarsupport
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com