Support Model

Alert 1
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

OK
850 PRO SATA III 2,5 tum SSD

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Allmänna funktioner
    • Applikationer

Client PCs

• Kapacitet

2048 GB (1 GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Formfaktor

2.5 inch Form Factor

• Gränssnitt

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface

• Mått (BxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm Dimension

• Vikt

Max 66 g Weight

• Storage Memory

Samsung 3D V-NAND

• Controller

Samsung 3-core MHX Controller

• Cache Memory

Samsung 2 GB Low Power DDR3 SDRAM cache memory

• Specialfunktioner
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256 bit Encryption (Class 0)TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)

• WWN Support

World Wide Name supported

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Prestanda
    • Sequential Read

Upp till 550 MB/sec Sequential Read *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Sequential Write

Upp till 520 MB/sec Sequential Write *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Random Read (4KB, QD32)

Upp till 100 000 IOPS Random läshastighet *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Random Write (4KB, QD32)

Upp till 90 000 IOPS Random skrivhastighet *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Random Read (4KB, QD1)

Upp till 10 000 IOPS Random läshastighet *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Random Write (4KB, QD1)

Upp till 36 000 IOPS Random skrivhastighet *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Random Read

Upp till 36 000 IOPS Random läshastighet *Prestanda kan variera beroende på systemets hårdvara & konfiguration

• Environment
    • Average Power Consumption (system level)

*Average: 3,4 Watts *Maximum: 5,8 Watts (Burst mode)* Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Power consumption (Idle)

0,06 Watts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Allowable Voltage

5 V ± 5 % Allowable voltage

• Reliability (MTBF)

2 Million Hours Reliability (MTBF)

• Arbetstemperatur

0 - 70 ℃ Operating Temperature

• Shock

1500 G & 0,5 ms (Half sine)

• TIllbehör
    • Installation Kit

Inte tillgängligt

• Programvara
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Garanti

10 Years Limited Warranty(450TBW)

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

※B2B och skrivarsupport
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com