Support Model

Alert 1
  • Supportnyheter 17 oct, 2017

Återförsäljare, reservdelar LÄS MER

OK
512GB 950 PRO NVMe M.2 SSD

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Allmänna funktioner
    • Applikationer

Client PCs

• Kapacitet

512 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) *Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Formfaktor

M.2

• Gränssnitt

PCIe 3.0 x 4 (up to 32 Gb/s) NVMe 1.1

• Mått (BxHxD)

Max. 80,15 x 22,15 x 2,38 mm

• Vikt

Max. 10 g

• NAND Type

Samsung V-NAND

• Controller

Samsung UBX controller

• Cache Memory

Samsung 512MB Low Power DDR3

• Specialfunktioner
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit for User Data EncryptionTCG Opal Family Spec and eDrive (IEEE1667) to be supported by FW update

• WWN Support

N/A

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Prestanda
    • Sequential Read

Up to 2,500 MB/sec *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Sequential Write

Up to 1,500 MB/sec *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 300,000 IOPS (Thread 4) *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 110,000 IOPS (Thread 4) *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 12,000 IOPS (Thread 1) *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD1)

Up to 43,000 IOPS (Thread 1) *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Environment
    • Effektförbrukning

*Average: 5.7 Watts, Idle : 70mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Reliability (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Arbetstemperatur

0 °C to 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Shock

1500 G , duration 0,5 m sec, 3 axis

• Programvara
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Garanti

5 Year Limited Warranty or 400 TBW Limited Warranty

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För registrering av service på vitvaror eller TV vänligen ring vår supporttelefon.”

Öppningstider B2B support
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com