Support Model

Samsung SBB-N64DV4

Ändra produktmodell
Sök
  • No data

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng

LÖSNINGAR

Topp lösningar

Manual

Manualer, nedladdningar,
specifikationer och registrering

()

Var hittar jag modellnumret?

Behöver du hjälp med att hitta modellnumret? Välj din produkt i menyerna nedan, så visar vi var du hittar numret.

• TYP

-
  • UNDERTYP

-
  • KATEGORI

-
Stäng
  • Anslutningar
    • Video ut

1st: Magicinfo Out (Up-to 3840 x 2160 @ 30 Hz), 2nd: Display Port Out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for 1 UHD play (In the Window Mode at MagicInfo Author (Premium) with Intel HW Decoder, H.264, 45 Mbps)

• Ström
    • Strömförsörjning

AC 100 - 240 V ~ (+/- 10%), 50 / 60 Hz

• Mått
    • Mått (B x H x D)

321,6 x 224,7 x 40,3 mm

• Paketmått (BxHxD)

432 x 269 x 95 mm

• Vikt
    • Vikt

1,8 kg

• Vikt med emballage

2,5 kg

• Driftsförhållanden
    • Temperatur

10 °C ~ 40 °C

• Luftfuktighet

10% ~ 80%

• Allmänna funktioner
    • Special

Intel Core i5-4400E (2,7 GHz Dual, GT2) CPU, Integrated N/B, QM87 S/B, Intel HD Graphics 4600 GPU, SSD 64 GB, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, GbE Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, RJ-45, RS232 (D-SUB 9P)

• Tillbehör
    • Included

User Manual, Power Cord, DP to DVI Cable (Short, Long)

Praktiska program

Klicka på länken för att hitta fler bra program.

Ikon för interaktiv guide

Interaktiv guide

En interaktiv demonstration som visar enhetens funktioner.

Community

Läs vanliga frågor, ställ frågor och få
lösningar från andra användare.

LÖST

Godkända svar från Samsung
Community

Sök
Sök

Relaterade produkter

Rekommenderade relaterade modeller och tillbehör

KONTAKT
Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

※B2B och skrivarsupport
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

För frågor gällande Printers vänligen besök HPs hemsida https://www.support.hp.com