Hur får jag bort funktionen att ta en skärmbild genom att dra handen över skärmen?

Last Update date : 2014.11.18

1. Gå in under program

   1 
2. Välj Inställningar

   2 
3. Tryck på rörelser och gester

     3 
4. Välj Dra handflatan för skärmbild
5. Här kan du stänga av funktionen genom att dra on till off    4 5 

 

 

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!
Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver.


Tack på förhand!

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok