Hur använder jag AF (auto focus) läge på min Galaxy S6 eller S6 edge?

Last Update date : 2015.05.18

Om du använder Spårnings-AF på din Galaxy S6 enhet kan den fokusera på ett motiv. Detta gör det möjligt att ta ett fint kort på rörligt objekt.

1. På förhandsgranskningsskärmen, Tryck på kugghjulet/inställningar.

2

2. Tryck på brytaren som tillhör Spårnings-AF för att aktivera det. Därefter, tryck Tillbaka för att återvända till förhandsgranskningsskärmen.

3
3. Tryck på ett motiv som du vill spåra.

4. Tryck för att fotografera eller tryck för att spela in ett videoklipp.