Vilka inställningar är tillgängliga för frontkameran på min Galaxy S6 eller S6 edge?

Last Update date : 2015.05.18

För att komma åt inställningar, på förhandsgranskningsskärmen, tryck inställningsikonen. Vänligen observera: Tillgängliga inställningar kan skilja sig beroende på vilken fotograferingsläge som kameran för tillfället använder.

1

Bildstorlek: Välj en upplösning för foton. En högre upplösning kommer att resultera i bättre bildkvalité, men de kommer då att uppta mer minne.

Video Storlek: Välj en upplösning för videoklipp. En högre upplösning kommer att resultera i bättre bildkvalité, men de kommer då att uppta mer minne.

Rörelsekontroll: Ställ in enheten för att känna igen din handflata, så att du kan använda den för att ta självporträtt.

Spara vänd vågrätt: Vänd bilden för att skapa en spegel-bild av orginalscenen, vid fotografering med frontkameran.

Tracking AF: Ställ in enheten för att spåra och automatiskt fokusera på ett valt motiv, även om kameran eller motivet rör sig.

Videostabilisering: Aktivera anti-skakning för att reducera eller eliminera oskärpa som resulteras av att kameran skakar när spelar in ett videoklipp.

Rutnät: Visa sökguider för att få hjälp med sammansättning vid val av föremål.

Platstaggar: Anslut en GPS platstagg till fotot.

Visa bilder: Ställ in enheten för att visa foton direkt efter tagning.

Snabbstart: Ställ in enheten för att snabbt starta kamera-applikationen genom att dubbeltrycka på Hemknappen.