Hur kan jag redigera alarmklockan på min Galaxy Ace 4 från Hemskärmen?

Last Update date : 2015.05.18

1. Tryck och håll ned fingret på ett tomt ställe på hemskärmen till alternativ kommer fram.

2. Välj Widgetar.

3. Navigera till, och tryck samt håll ned, Alarm.

4. Dra widgeten och släpp den på Hemskärmen.

5. Tryck på widgeten för att ställa in eller ändra dina alarm.

Widgeten kommer att visa ett nummer på alla appar som körs. Tryck på widgeten för att se en lista över dessa appar och tryck “avsluta alla”, i botten av skärmen, för att avsluta alla och frigöra minne (göra enheten snabbare och reducera batteriförbrukningen).