Sök efter Virus/malware med programmet Smart Manager som återfinns i bla Galaxy S6,S6 edge och S6 edge+

Last Update date : 2017.10.09

Tryck Program.

1

Tryck Smart Manager

2

Tryck på Enhetssäkerhet

3

Denna funktion söker igenom din enhet efter virus/malware och blockerar phishing attacker samt skadliga webbsidor.

Tryck på Sök igenom enheten

4

Enheten börjar skanna efter hot

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status

5

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager

7

Slutligen, om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck RENSA ALLA.

8

Notera: Detta kommer inte ta bort filer såsom Bilder/Musik eller Videos etc – men kommer att rensa och frigöra Cashe minne som används av enheten för att hjälpa till med uppgifter i program och appar etc.