Vad behöver jag göra för att installera Multiroom Wireless Audio 360 och hur gör jag?

Last Update date : 2015.08.21

Allt du behöver är ett vanligt Wi-Fi-nätverk och Samsungs Multiroom applikation på din smartphone eller surfplatta. Det är bara att koppla in din Wireless Audio 360 högtalare I eluttaget och starta Samsungs Multiroom app, som kommer att  guida dig I hur du gör för att ansluta din trådlösa 360 multiroom högtalare till ditt Wi-Fi-nätverk.