Hur installerar jag en Wireless Multiroom högtalare med en hub?

Last Update date : 2015.08.21

Koppla in hubben enligt manualen till din router och koppla in strömsladden. Anslutningen mellan Hubben och högtalare görs automatiskt och en blå lampa kommer att börja lysa med ett fast sken på högtalaren när anslutingen är klar.

 

1 

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok