Jag kan inte ta emot sms från en viss kontakt på min Galaxy S6, vad kan detta bero på?

Last Update date : 2016.01.12

SMS från en specifik kontakt kan ha hamnat i skräppostinställningarna på telefonen.

För att kontrollera detta, gå in via Meddelanden > Mer > Inställningar  Skräppostfilter > Hantera skräppostnummer > ta bort telefonnumret/kontakten som listas i den menyn.

Skulle man fortfarande uppleva problem så kan det även bero på tillfälliga störningar hos operatören hos dig eller hos den kontakt som försöker skicka meddelanden till dig.

Kontakta din operatören för vidare information.

En annan möjlig orsak  kan vara om avsändaren använder en iphone och har inte har aktiverat "skicka som sms" inne på meddelandeinställningar i iphonen, då kommer den att försöka skicka via iMessage.