Jag har köpt en Galaxy S6 och vill gärna få över all information jag har i min gamla telefon. Hur fixar jag det?

Last Update date : 2016.01.12

Med hjälp av Smart Switch så kan du på ett enkelt sätt föra över all viktig information till din nya Samsung telefon. Det finns två alternativ (beroende på enheten), antingen via Smart Switch PC eller via appen Smart Switch Mobile. Tjänsten är enkelt utformad så att du på ett snabbt och enkelt sätt.

för mer information besök länkarna nedan:

Windows: http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/
Mac: http://www.samsung.com/global/download/smartswitchmac/