Min induktionshäll slår av och på kok-zonerna nästan konstant. Vad beror det på?

Last Update date : 2016.01.12

Detta är en säkerhetsfunktion som är till för att induktionshällen inte ska överhettas. Att tillägga så är detta även en funktion som gör att hällen håller en jämn temperatur.

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok