I mitt kylskåp så fryser grönsakerna i nedersta facket, vad kan jag göra?

Last Update date : 2016.01.12

Ditt Kylskåp är en modell med Cool Select Zone vilket gör att man kan ändra läge på nedersta lådan till Frys, Lätt Frys, kylning och Svalt. Den är då antagligen inställd på Frys eller lätt Frys.  Det man gör då är att hålla inne knappen 'Cool Select' på displayen för att byta läge till Kylning eller Svalt för att de grönsakerna inte skall frysa.