Retur

Last Update date : 2016.04.29

Om du ångrar ditt köp, har du möjlighet att returnera din produkt genom att meddela oss om din retur inom 30 dagar från det att du mottagit din leverans. Ångerrätten gäller oanvända produkter och är separat från produktgarantin.
Returfrakten står Samsung för, vid användande av den returfraktsedel vi skickar till din email när du initierat din retur.

Har du identifierat ett fel i vara och vill utnyttja din produktgaranti, så hänvisar vi dig till vår shop support som hjälper dig med att få felet åtgärdat.

Steg 1: Vill du göra en full retur sker självservice via hemsidan [https://shop.samsung.com/se/ng/my-samsung/my-order/login] och denna guide visar steg för steg hur du går tillväga. Vill du göra en delretur ska du kontakta supporten för vidare hjälp, 0771-40 10 44.

Gäst: Logga in med ditt beställningsnummer som du fått i din orderbekräftelse och den emailadress du angett när du lagt din order.

1

Samsung Account: Logga in med dina kontouppgifter

2

Steg 2: Gå in på ”Min beställning” och klicka på ordernumret för den specifika order som du önskar att returnera. – Klicka på knappen ”RETUR”.

4

Steg 3: Välj den returanledning som passar in bäst på varför du har ångrat ditt köp. Klicka sen ok för att skapa din returfraktsedel.

5

Steg 4: Du får nu ett email från vår logistikpartner, med en länk till din returfraktsedel.
Retur 7 och/eller Retur 8

Steg 5: Förpacka din produkt väl i dess originalförpackning, fäst returfraktsedeln på utsidan och lämna in den på ditt närmaste Schenker Privpak-ombud.

Steg 6: När din retur mottagits och godkänts på vårt lager, så kommer vi hantera din återbetalning alternativt leveransen av din nya produkt.