Hur startar jag kameran snabbt på min Galaxy S6 eller S6 Edge?

Last Update date : 2017.10.05

För att snabbt ta foton kan du starta kameran från låsskärmen. Det finns två sätt att göra det:

Pic S6
1. Dra bort kameraikonen från högra sidan av skärmen.

S6

2. Tryck på hemknappen två gånger när låsskärmen visas eller när skärmen är avstängd. Det här alternativet måste först aktiveras på snabbstartsmenyn under kamerainställningar.

Observera att vissa kamerafunktioner inte är tillgängliga när du startar kameran från låsskärmen.