Hur lång tid tar det att ladda batteriet på Galaxy S7 eller S7 edge?

Last Update date : 2017.10.05

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge har större batterikapacitet och stöd för en funktion som möjliggör betydligt snabbare laddning än tidigare modeller.

S7

I genomsnitt tar det 90 minuter att ladda Samsung Galaxy S7:s batteri fullt från 0 % med en trådbunden laddare och 140 minuter med den trådlösa laddaren.

Den faktiska laddningstiden kan variera beroende på laddningstillståndet och telefonens tillstånd.