Hur konfigurerar jag irisskannern på min enhet?

Last Update date : 2017.10.05

På hemskärmen sveper du nedåt för att visa programskärmen.

Välj Inställningar.

Välj Låsskärm och säkerhet.

Välj Irisskanner.

Välj Fortsätt.

Välj en alternativ skärmlåsningsmetod och följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera den. Denna alternativa skärmlåsningsmetod kommer att användas om du inte kan använda irisskannern eller om du vill ändra dina inställningar.

Läs villkoren noggrant, och när du har accepterat dem trycker du på OK

Läs informationen på skärmen och tryck sedan på Fortsätt

Öppna ögonen stort och titta rakt in i skärmen.

För bästa resultat bör du genomföra proceduren inomhus och undvika direkt solljus. Följ instruktionerna på skärmen för att fortsätta registreringen av dina irisar med irisskannern