Vilken typ av USB-port har S8 och S8 Plus?

Last Update date : 2017.10.05


Det kan vara krångligt att stoppa in USB-kontakten när telefonen är upp och nedvänd.
Med Galaxy S8/S8+ slipper du detta problem eftersom den har stöd för USB Type-C-kontakter. Dessa kontakter kan anslutas till telefonen åt båda håll, så nu går det inte att göra fel

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok