Hur ansluter jag till närliggande enheter med Samsung Connect?

Last Update date : 2017.09.15

Anslut snabbt och enkelt till närliggande enheter, exempelvis Bluetooth-headset eller skrivare. Anslutningsmetoder kan variera beroende på typ av ansluten enhet eller det innehåll som delas:

Öppna Samsung-mappen och starta Samsung Connect-appen

Om du inte redan har gjort det kan du logga in på ditt Samsung-konto för att få ut mesta möjliga av Samsung Connect. Tjänsten hämtar information om din plats, kontakter, lagring, konton, telefon, ljud och kamera. Om du vill kan du hoppa över detta steg

Tryck (PLUS). Wi-Fi- och Bluetooth-funktionerna aktiveras och enheten söker automatiskt efter närliggande enheter.

Välj en enhet på listan och anslut till den genom att följa anvisningarna på skärmen. När anslutningen är etablerad kan du använda enheten eller dela innehållet.