Hur byter man ut spetsen på S Pen?

Last Update date : 2017.09.15

S-pen

Om spetsen är sliten, ersätt den med en ny.

1. Ta ett stadigt tag i spetsen med en pincett och dra bort den.

2. Sätt in en ny spets i S Pen.

Var försiktig så att du inte klämmer fingrarna med pincetten.

• Återanvänd inte gamla spetsar. Det kan göra att S Pen inte fungerar.

• Tryck inte på spetsen för hårt när du sätter in den i S Pen.

• För inte in den runda ändan av spetsen i S Pen. Det kan orsaka skador på S Pen eller din enhet.

• Böj inte eller använd för hårt tryck med S Pen när du använder den. S Pen kan skadas eller spetsen deformeras.

• Tryck inte hårt på skärmen med S Pen. Pennspetsen kan deformeras

• Om du använder S Pen i skarp vinkel mot skärmen kan det inträffa att enheten inte känna igen S Pen-åtgärderna.

• Om vatten tränger in i S Pen, skaka försiktigt enheten för att få bort vattnet ur öppningen innan du använder den.

• Mer information om S Pen finns på Samsungs webbplats.

• Om S Pen inte fungerar korrekt, ta den till ett Samsung Service Center.