Screen-off memo till AOD (Always On Display): Upp till 100 utökningsbara sidor

Last Update date : 2017.09.15

Förbättrad anteckningsupplevelse med utökat screen-off memo (upp till 100 sidor) med möjlighet att redigera och dela anteckning i Samsung Notes

- Så använder gör du: När skärmen är av, ta ur S Pen eller tryck på skärmen med S Pen samtidigt som du håller S Pen-knappen nedtryckt
- Så här lägger du till sidor: Tryck på ikonen ”lägg till sidor” eller bläddra på skärmen (↑). (högsta tillåtna antal sidor: 100)
- Så här sparar du en anteckning i Samsung Note: Tryck på ikonen ”SAVE IN NOTES”

t

- Så använder du: När skärmen är av, ta ur S Pen eller tryck på skärmen med S Pen samtidigt som du håller S Pen-knappen nedtryckt
- Så här lägger du till sidor : Tryck på ikonen ”lägg till sidor” eller bläddra på skärmen (↑). (högsta tillåtna antal sidor: 100)
- Så här sparar du en anteckning i Samsung Note: Tryck på ikonen ”SAVE IN NOTES”

t