Vad är orsaken till att hemknappen på framsidan är borttagen på Note8?

Last Update date : 2017.09.15

Eftersom det inte finns någon fysisk hemknapp på skärmen har vi designat ett nytt användargränssnitt för Infinity Display¹
som erbjuder en mer naturlig användarupplevelse. Hemknappen är inbäddad under skärmen. Med hjälp av en kombination av hård- och mjukvara har vi designat en hemknapp som reagerar på olika trycknivåer. Så om du tittar på film eller spelar spel – eller om skärmen är avstängd – kan du fortfarande trycka på mittknappen för att komma till startskärmen eller väcka telefonen.

t