Stöds alla appar i 18,5:9-formatet?

Last Update date : 2017.09.15

När det gäller appar som är utvecklade för att stödja ”Resizable”, visas de automatiskt i 18,5:9.

- Om appens maximala bildförhållande är inställt som över 18,5:9, körs den som ”Full screen mode”. (inklusive spel)
- Om appen stöder funktionen N OS och ”Resizable”, körs den i ”Full screen mode”. (exklusive spel)
- Annars körs den i ”Conventional mode” (16:9)

Användaren kan konvertera till 18,5:9-format i varje enskild app och det går att styra i Display-inställningen (se bilder nedan)
(Det går inte att ställa in automatisk ON/OFF för alla appar)

t