Jag vill skapa mappar för vissa appar. Hur gör jag?

Skapa mappar och samla liknande appar för att snabbt komma åt och starta dem.

1 På startskärmen eller appskärmen trycker du på och håller ner en app och drar den över en annan app.
2 Släpp appen när en mappram visas runt apparna.

En ny mapp som innehåller de valda apparna skapas. Tryck på "Enter folder name" och ange ett mappnamn.

3 Om du vill lägga till fler appar trycker du på "Add Apps" i mappen. Markera de appar som ska läggas till och tryck på "Add". Du kan också lägga till en app genom att dra den till mappen.

Flytta appar från en mapp: Tryck och håll ner en app och dra den till en ny plats.

Ta bort en mapp: Tryck och håll ner en mapp och tryck sedan på Delete. Bara själva mappen tas bort. Apparna blir kvar och flyttas till Appskärmen.

Tryck och häll ner en app och dra den sedan över en  annan app
Tryck Add Apps