Vid användning av Galaxy Note8 blir skärmglaset ibland nedsmutsat av fingeravtryck

Last Update date : 2017.09.15

Syftet med designkonceptet handlar om att förbättra användarens nöjdhet och att öka metallens känslighet med förstärka glaset.
En osynlig fingeravtrycksbeständig beläggning har applicerats på produktens fram- och baksida för att man lättare ska kunna ta bort smuts
och fingeravtryck.
Ta bort fingeravtryck och damm genom att försiktigt torka av glaset med en ren och mjuk trasa.
Och vi rekommenderar att du använder Samsung-godkända skyddstillbehör för att skydda produktens yttre och får ökad användarvänlighet.