Även om jag torkade av enheten efter att vattenikonen visats fungerar laddningen inte Vad beror det på?

Last Update date : 2017.09.15

Det kan finnas lite kvarvarande fukt som inte är synlig.  Därför kan ytterligare torkning krävas.
För snabbare torkning, försök använda sval fläkt och/eller skaka enheten mjukt några gånger samtidigt som du riktar högtalaren nedåt.
Om du ändå har problem, vänligen kontakta ett Samsung Service Center.

OBS! Icke godkända laddare/kablar eller felaktig anslutning till laddaren kan orsaka skada på enheten och göra att den inte kan laddas ordentligt.